AUTOMAATIOTUOTTEET

Automaatiojärjestelmät muodostavat olennaisen osan nykyaikaista tuotantoa. Automaatio tarjoaa ihmissilmää ja -kättä helpottavaa tehokkuutta ja tarkkuutta, mutta myös turvallisuutta sekä mahdollisuuden optimoida tuotantoprosesseja. Tämä on erityisen tärkeää monimutkaisissa ja suurissa teollisuusympäristöissä, joissa automatisoiduilla järjestelmillä voidaan merkittävästi parantaa tuottavuutta ja vähentää kustannuksia.

Ylläpidä teollista kilpailukykyäsi tutustumalla automaatiotuotteisiimme. Kauttamme löydät mm. Hitachin taajuusmuuttajat, PLC-kontrollerit, HMI-paneelit sekä Remote I/O -moduulit.

Hitachi-taajuusmuuttajat (Invertterit)

Taajuusmuuttajat muuntavat sähkövirran taajuutta ja jännitettä. Niitä käytetäänkin usein erilaisissa teollisuuden sovelluksissa, kuten kuljettimissa, pumpuissa, tuulettimissa ja muissa laitteissa, joissa moottorin nopeuden tai momentin säätö on tarpeen. Taajuusmuuttajat voivat myös tarjota aktiivista sähkön säästöä säätelemällä moottorin tehoa vastaamaan tarvetta.

Käyttösovellutukset:

 • Ilmastointi- ja tuuletusjärjestelmät
 • Pumput, kuten vesipumppujärjestelmät ja tankittomat veden syöttö- ja viemärijärjestelmät
 • Elintarviketeollisuuden koneet, kuten leikkurit, sekoittimet, makeisteollisuuden koneet ja lajittelukoneet

Tutustu tuotteisiimme

Kauttamme löydät monenlaisiin tarkoituksiin soveltuvat Hitachi-taajuusmuuttajat. Ota yhteyttä ja kysy valikoimastamme lisää, tai tutustu Hitachin tuote-esitteisiin.

PLC (Programmable Logic Controller)

PLC-ohjain on automaatiojärjestelmät aivot, jotka ohjaavat ja valvovat monenlaisia sovelluksia. Hitachin PLC-ohjaimet ovat suunniteltu teollisuusympäristöihin, missä tarkkuus, nopeus ja luotettavuus ovat elintärkeitä ominaisuuksia.

PLC-kontrollerit mahdollistavat monimutkaisten teollisuusprosessien suorittamisen yhdellä integroidulla järjestelmällä. PLC-ohjainten etuja ovatkin niiden monipuolisuus eri sovelluksissa, helppo ohjelmoitavuus, nopea reagointi muutoksiin sekä integrointimahdollisuus muihin automaatiojärjestelmiin, kuten HMI-paneeleihin ja anturiverkkoihin.

Hitachi PLC-ohjainten ominaisuuksia:

 • Modulaariset ja kompaktit logiikat
 • Ohjelmointi ilmaisella CODESYS V3.5 ympäristöllä
 • Ohjelmointikielet IEC 61131-3-standardin mukaisesti: (LD, IL FBD, ST, SFC) + CFC
 • Modbus TCP Client / Server
 • Modbus RTU Master / Slave
 • EtherCAT Master
 • OPC-UA
 • Ethernet/IP
 • Profinet
 • Profibus
 • Devicenet

Tutustu tuotteisiimme

Ota yhteyttä ja kysy valikoimastamme lisää, tai tutustu Hitachin PLC-tuotteisiin lataamalla esitteet alta.

Hitachi HMI-paneelit (Human Machine Interface)

HMI-paneelit tarjoavat intuitiivisen tavan käyttäjille valvoa ja ohjata erilaisia järjestelmiä. HMI-paneeleissa yhdistyy kosketusnäytön teknologia, visuaaliset elementit ja tehokkaat ohjelmistot tarjoten käyttäjille helpon ja selkeän tavan hallita erilaisia prosesseja.

Hitachin HMI-paneeleilla voit seurata prosessien tilaa reaaliaikaisesti, syöttää tietoa järjestelmään ja ohjata laitteita keskitetysti. Paneelien etuja ovat niiden helppo käytettävyys, monipuolisuus konfiguroinnissa eri sovelluksiin, ja kyky tarjota kattava näkymä eri järjestelmistä.

Tutustu tuotteisiimme

Tutustu Hitachin HMI-ratkaisuihin lataamalla alla oleva tuote-esite tai ottamalla yhteyttä. Me autamme oikean järjestelmän valinnassa.

Hitachi Remote I/O-moduulit

Remote I/O -moduulit tuovat tehokkuutta prosessien valvontaan ja ohjaukseen. Modulaarinen rakenne mahdollistaa antureiden ja nopean integroinnin, tehden järjestelmästä helposti skaalautuvan ja erittäin suorituskykyisen. Jokainen Hitachin Remote I/O-kokoonpano muodostuu kahdesta pääkomponentista:

 • Verkkosovittimet toimivat rajapintana kenttälaitteiden ja ohjausjärjestelmän välillä, mahdollistaen signaalien luotettavan siirron ja käsittelyn.
 • Verkkosovittimeen voi liittää jopa 63 I/O modulia, joista kukin tarjoaaa 8–32 erillistä liitinpaikkaa kenttäjohtoihin.
I/O-moduulit kiinnitetään DIN-kiskoon pystysuunnassa ilman ylimääräisiä työkaluja. Sisäänrakennetun lukitusvivun ansiosta yksittäiset I/O-moduulit voidaan poistaa ja vaihtaa ilman koko aseman purkamista. Tämä ominaisuus tekee huollosta vaivatonta ja säästää aikaa.

Tutustu tuotteisiimme

Tutustu Hitachin Remote I/O-moduuleihin lataamalla esitteet tai ottamalla yhteyttä. Me neuvomme toimivan järjestelmän muodostamisessa.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

Kiinnostuitko valikoimastamme tai kaipaatko apua oikean järjestelmän valitsemiseen? Myyntipalvelumme auttaa mielellään.