KOHDEPOISTOIMURIT

Kaikki lähtee turvallisesta työympäristöstä. Kohdepoistoimuri on olennainen osa erilaisia työympäristöjä aina teollisuuden tuotantotiloista lääketeollisuuden valmistusolosuhteisiin. Ilmassa kulkeutuvat päästöt vaihtelevat työstettävien materiaalien mukaan, ja osa tuotantoprosesseista syntyvistä savuista voi olla haitallisia. Kohdepoistoimuri pitää yllä pölytöntä ja savutonta työskentely-ympäristöä poistamalla ilmasta kiinteitä hiukkasia, aerosoleja, höyryjä ja kaasuja.

Edustamamme BOFA-kohdepoistoimurijärjestelmät ovat maailman johtavaa teknologiaa, joiden suorituskyky täyttää ja jopa ylittää korkeimmat ilmanpäästöstandardit.

Kohdepoistojärjestelmän ominaisuudet

BOFA-kohdepoistoimurit perustuvat patentoituun tekniikkaan sekä helppokäyttöiseen ja monipuoliseen käyttöjärjestelmään.

Käänteinen ilmavirtaustekniikka

Käänteinen ilmavirtaustekniikka saa aikaan nopeuden laskun ja ilman suunnan muutoksen, jolloin suuremmat hiukkaset putoavat ilmavirrasta suodattimien pudotuskammioon. Näin ollen itse suodattimeen päätyy vähemmän hiukkasia ja käyttöikä pitenee merkittävästi. Pudotuskammioon pudonneet hiukkaset imetään pystysuoraan suodattimien läpi.

Patentoitu tekniikka

BOFA-järjestelmät sisältävät monia suunnitteluominaisuuksia, jotka on suojattu patentilla, mallin tekijänoikeudella, rekisteröidyllä mallilla ja tavaramerkkilailla.

Älykäs käyttöjärjestelmä (iQ)

Älykäs käyttöjärjestelmä (iQ) toimii kahdella eri tasolla: käyttäjät hyötyvät järjestelmän helppoudesta ja reaaliaikaisten tietojen selkeydestä, jonka lisäksi järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden ladata suorituskyky- ja toimintadataa arviointia varten.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

Kiinnostuitko valikoimastamme tai kaipaatko apua oikean kohdepoistojärjestelmän valitsemiseen? Myyntipalvelumme auttaa mielellään.