HITACHI – innovatiiviseen merkintään

Olemme kotimainen Hitachi-merkintäjärjestelmien maahantuoja ja edustaja. Valikoimaamme kuuluu mm. huipputeknologiaa hyödyntävät ja maailmanlaajuisesti johtavat mustesuihkukirjoittimet ja lasermerkkaimet, sekä erilaiset ohjelmistot ja palvelusopimukset. Hitachilla on vuosikymmenten kokemus ja syvä asiantuntemus sekä OT:n (operatiivinen tekniikka) että IT:n alalta, jotka mahdollistavat datavetoisen kehitystyön ja uudet innovaatiot.

Mustesuihkukirjoittimet

Hitachi-mustesuihkukirjoittimet mahdollistavat selkeän ja laadukkaan tulostusjäljen kaikille pintamateriaaleille haastavissakin olosuhteissa. Hitachin teollisuuden tarpeisiin suunnittelut ja toimintavarmat mustesuihkukirjoittimet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella.

UX-SARJA INNOVATIIVISEEN MERKINTÄÄN
Hitachin UX-sarjan mustesuihkukirjoittimet sopivat erinomaisesti useimpien tuotantolinjojen tarpeisiin. UX-sarjan edistynyt tulostusteknologia, intuitiivinen käyttöliittymä, helppo huolto sekä kestävä suunnittelu varmistavat laadukkaan tulostusjäljen ja harventavat huoltoväliä, näin ollen tehostaen tuotantoasi. Myös vähäinen musteen- ja liuottimen kulutus tekee UX-sarjasta kustannustehokkaan sekä ympäristöystävällisen valinnan.

Loftware/NiceLabel-yhteensopiva

Hitachi UX2-on täysin Loftware/NiceLabel-yhteensopiva.

HTJ-SARJA KORKEARESOLUUTIOTULOSTUKSEEN
Hitachi HTJ-sarja on suunniteltu erityisesti korkearesoluutioisten merkintöjen tulostukseen suurissakin nopeuksissa. Korkearesoluutiotulostimella tuotat laadukkaan ja selkeän merkinnän esimerkiksi suoraan muovi- tai kartonkipintaisiin yksittäistuotteisiin tai tuotepakkauksiin.

Hitachi-lasermerkintälaitteet

Hitachi LM -sarjan lasermerkintälaitteet on suunniteltu päivittäiseen käyttöön, ja niiden alhaiset käyttökustannukset ja pitkät huoltovälit tekevät niistä erittäin monipuolisia. Käytännöllinen muotoilu tekee CO2-lasermerkintälaitteista joustavia käyttää ja ne ovat helposti integroitavissa tuotantolinjoihin sekä ylemmän tason järjestelmiin. Hitachin koodaus- ja merkintälaitteiden kautta sinulla on pääsy maailmanlaajuiseen insinöörien, teknikoiden verkostoon ja merkintäasiantuntijoiden asiantuntijaneuvontaan.

Lasermerkintälaitteilla tuotat tarkan ja pysyvän jäljen optisesti ilman värejä, musteita tai liuottimia. Merkintä on mahdollista tehdä lähes kaikkiin tuote- ja pakkausmateriaaleihin, mukaan lukien ruostumaton teräs, alumiini, lasi, muovi- ja akryylipinnat, puu sekä pakkauskartonki. Lasermerkintälaitteet ovat helppoja asentaa ja niiden huoltoväli voi olla jopa 100 000 tuntia.

Lasermerkintälaitteemme ovat tunnettuja korkeasta laadustaan, innovatiivisuudestaan ja kilpailukykyisestä hintatasostaan. Laitteet ovat integroitavissa jo olemassa oleviin tuotantolinjoihin tai hankittavissa yksittäisinä työasemina.

Loftware/NiceLabel-yhteensopiva

Hitachin lasermerkintälaitteet ovat täysin Loftware/NiceLabel-yhteensopivia.

nicelabel

Hitachi Coding Software Suite (HCSS)

HCSS on joustava verkkoselainpohjainen ohjelmisto, jonka avulla voit suunnitella tarroja, seurata tulostimia yksitellen tai ryhmissä, käyttää tulostimen hallintapaneeleja sekä määrittää ja hallita automaattisia tulostusprosesseja.

HSCC:n ominaisuudet ja edut:

 • Käyttöliittymä perustuu client/server-arkkitehtuuriin
 • Asenna kerran – käytä verkkoselaimen kautta missä ja millä laitteella tahansa
 • Tehokas WYSIWYG -suunnittelija Hitachi Continuous Inkjet -tulostimille
 • Hallitse tai tarkastele yksittäisiä tulostimia tai tulostinryhmiä kerralla
 • Älykäs tulostusautomaatio mahdollistaa tietojen noutamisen paikallisesti tai etätietolähteestä sekä automaattisen layout-täytön

Hitachi Vision System – tulevaisuuden laadunvalvontaa

Hitachi Vision System on monipuolinen, helppokäyttöinen ja nopeasti käynnistettävä järjestelmä, joka tarkistaa sekä eliminoi välittömästi tulostusvirheet, jotka visuaaliset tarkastukset saattavat jättää huomiotta. Ainutlaatuisen säädettävän tarkastusmenetelmän ansiosta se estää myös tarpeettoman tuotteen hylkäämisen, mikä johtaa merkittäviin säästöihin. Vision System myös tarkastaa tuotannossa eränumeroiden laadun sekä varmistaa koodien selkeän tulostusjäljen ja luettavuuden.

Hitachi Vision System on harvoja markkinoilla olevia näköjärjestelmiä, joka kykenee tulkitsemaan pistematriisitulostusta. Tämä tarjoaa useita tärkeitä etuja:

 • Sopii mustesuhkumerkintöjen tarkkaan lukemiseen tulostinmerkistä riippumatta
 • Järjestlemä tutkii jokaisen viallisen koodin havaitsemiseksi
 • Kustomoitava kynnysarvo on mahdollista asettaa jokaiselle sovellutukselle

Hitachi One Assured -palvelusopimus

Hitachi One Assured on leasing-sopimus, jolla varmistat, että tuotantosi tehokkuus pysyy jatkuvasti huipussaan ja odottamattomien seisokkien aiheuttamat lisäkulut jäävät minimiin. Kustomoimme juuri yrityksesi tarpeisiin sopivan palvelukokonaisuuden, jonka jälkeen sovitulla kuukausihinnalla saat käyttöösi kaikki nämä edut:

 • ammattilaisemme arvioivat nykyiset merkintälaitteesi turhien riskien vähentämiseksi sekä säästöjen löytämiseksi
 • vanhentuneet laitteesi vaihdetaan uusiin ja laadukkaisiin Hitachi-laitteisiin
 • saat koulutuksen ja teknisen tuen laitteiden käyttöön
 • laiterikon kohdatessa saat nopeat varaosatoimitukset ja laitteiden huollon

Palvelusopimuksella saat täyden mielenrauhan merkintälaitteidesi tuotantovarmuudesta kiinteällä kuukausilaskutuksella – ilman piilotettuja lisäkuluja.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

Kiinnostuitko valikoimastamme tai kaipaatko apua oikean järjestelmän valitsemiseen? Myyntipalvelumme auttaa mielellään.

tiflex

nicelabel

telesis

hitachi

hsasystems