Palvelu-, leasing- ja huoltosopimukset

Palvelu-, leasing- ja huoltosopimusten kautta helpotat laitehankintaa ilman suuria alkuinvestointeja, kevennät ylläpitoa ja minimoit yllättävät tuotannon keskeytykset pitämällä laitteesi priimakunnossa. Tarjoamme kolmen tason palvelusopimuksia, joilla saat käyttöösi juuri oikeat laitteet sekä huollon tuotantolinjastosi tarpeiden mukaisesti. Tutustu vaihtoehtoihimme ja pyydä tarjous.

TUTUSTU SOPIMUKSIIMME

Laitteet leasing-sopimuksellaLeasing-sopimus

Leasing-sopimuksella saat käyttöösi merkintälaitteet edullisella kuukausihinnalla koko sopimuskauden ajaksi. Tämä on kustannustehokas vaihtoehto, joka ei vaadi suuria alkuinvestointeja tai resurssien sitomista laitteistoon.

Sopimuksen päättyessä laitteen voi halutessaan lunastaa kokonaan.

Laitteiden huoltosopimuksetHuoltosopimus

Huoltosopimuksella minimoit laiterikoista aiheutuvat tuotannon keskeytykset. Säännöllisesti huollettu laite on luotettava ja turvallinen sekä kestää vuodesta toiseen uudenveroisena. Kun laitteen toimintakyky pidetään optimaalisena, säästyy myös turhaa energiaa ja materiaaleja.

Huoltosopimuksemme sisältää säännölliset määräaikaishuollot sekä kuluvien osien vaihdon sopimushintaisiin alkuperäisvaraosiin huoltojen yhteydessä.

Total-merkintäpalvelusopimusTotal-merkintäpalvelusopimus

Total-merkintäpalvelusopimuksella saat kaiken oleellisen helposti yhdessä paketissa; sopimus sisältää itse koneen, käyttötarvikkeet, materiaalit sekä määräaikaishuollot edullisella kuukausihinnalla sopimuskauden ajaksi.

Tämä on erinomainen vaihtoehto silloin, kun tuotanto halutaan pitää erityisen saumattomana tai käytössä on useampia laitteita.

KYSY MEILTÄ LISÄÄ

Haluatko kuulla lisää sopimuksistamme tai räätälöidä oman palvelusopimuksesi? Myyntipalvelumme auttaa mielellään.