LASERMERKINTÄ

Lasermerkinnällä nykyaikaista pakkausmerkintää

Lasermerkintälaitteilla tuotat tarkan ja pysyvän jäljen optisesti ilman värejä, musteita tai liuottimia. Merkintä on mahdollista tehdä lähes kaikkiin tuote- ja pakkausmateriaaleihin, mukaan lukien ruostumaton teräs, alumiini, lasi, muovi- ja akryylipinnat, puu sekä pakkauskartonki. Lasermerkintälaitteet ovat helppoja asentaa ja niiden huoltoväli voi olla jopa 100 000 tuntia.

Lasermerkkaimemme ovat tunnettuja korkeasta laadustaan, innovatiivisuudestaan ja kilpailukykyisestä hintatasostaan. Laitteet ovat integroitavissa jo olemassa oleviin tuotantolinjoihin tai hankittavissa yksittäisinä työasemina. Kauttamme löydät laajan valikoiman Hitachin ja Telesiksen laitteita.

Hitachin laserlaitteet

Hitachi LM -sarjan lasermerkintälaitteemme ovat jokapäiväiseen käyttöön tarkoitettuja merkintäjärjestelmiä, joiden alhaiset käyttökustannukset ja huoltovälit tekevät niistä yleisesti sovellettavia. Käytännöllinen muotoilu tekee CO2-lasermerkintälaitteista joustavia käyttää ja ne ovat helposti integroitavissa tuotantolinjoihin sekä ylemmän tason järjestelmiin. Hitachin koodaus- ja merkintälaitteiden kautta sinulla on pääsy maailmanlaajuiseen insinöörien, teknikoiden verkostoon ja merkintäasiantuntijoiden asiantuntijaneuvontaan.

Telesis Laser ja Pinstamp:

Telesis-laitteet on rakennettu kestämään. Lasermerkkaimet ja -pistekynäjärjestelmät valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista, jotka kestävät vaativienkin ympäristöjen haasteet. Laadukkaat laserlähteet, jauhemaalatut metallit, vaurioitumattomat näytöt ja tukevat rakenteet ovat vain joitain osia yhtälöstä, jotka vähentävät ongelmia sekä lisäävät tehokkuutta.

Telesis PINSTAMP® -järjestelmät ovat alansa johtavaa standardia, ja uusia mullistavia tuotteita lanseerataan jatkuvasti. Telesiksen kuitu-, UV-, vihreä- ja CO2-lasermerkkaimet tuovat markkinoille uutta teknologiaa, kun taas merkin konenäköjärjestelmät ja kosketusnäyttöohjaimet rikkovat alan normeja ja ylittävät asiakkaiden odotukset.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

Kiinnostuitko valikoimastamme tai kaipaatko apua oikean järjestelmän valitsemiseen? Myyntipalvelumme auttaa mielellään.