LASERMERKINTÄ

Lasermerkinnällä nykyaikaista pakkausmerkintää

Lasermerkintälaitteilla tuotat tarkan ja pysyvän jäljen optisesti ilman värejä, musteita tai liuottimia. Merkintä on mahdollista tehdä lähes kaikkiin tuote- ja pakkausmateriaaleihin, mukaan lukien ruostumaton teräs, alumiini, lasi, muovi- ja akryylipinnat, puu sekä pakkauskartonki. Lasermerkintälaitteet ovat helppoja asentaa ja niiden huoltoväli voi olla jopa 100 000 tuntia.

Lasermerkkaimemme ovat tunnettuja korkeasta laadustaan, innovatiivisuudestaan ja kilpailukykyisestä hintatasostaan. Laitteet ovat integroitavissa jo olemassa oleviin tuotantolinjoihin tai hankittavissa yksittäisinä työasemina. Kauttamme löydät laajan valikoiman Hitachin ja Telesiksen laitteita.

Hitachin laserlaitteet

Hitachi LM -sarjan lasermerkintälaitteemme ovat jokapäiväiseen käyttöön tarkoitettuja merkintäjärjestelmiä, joiden alhaiset käyttökustannukset ja huoltovälit tekevät niistä yleisesti sovellettavia. Käytännöllinen muotoilu tekee CO2-lasermerkintälaitteista joustavia käyttää ja ne ovat helposti integroitavissa tuotantolinjoihin sekä ylemmän tason järjestelmiin. Hitachin koodaus- ja merkintälaitteiden kautta sinulla on pääsy maailmanlaajuiseen insinöörien, teknikoiden verkostoon ja merkintäasiantuntijoiden asiantuntijaneuvontaan.

Loftware/NiceLabel-yhteensopiva

Hitachi-lasermerkintälaitteet ovat täysin Loftware/NiceLabel-yhteensopivia.

Telesis Pinstamp® ja Laser:

Telesis Laser- ja Pinstamp®-merkintäjärjestelmien avulla teet helposti luettavat ja pysyvät merkinnät haastaville materiaaleille, kuten muovi- ja metallipinnoille.

PINSTAMP®-pistekaiverrusjärjestelmillä teet erittäin pysyviä merkintöjä metalli- ja muovipinnoille, jotka säilyvät luettavina myös galvanoinnin ja maalauksen jälkeen. Kannettava PINSTAMP® Dot Peen -pistekynä painaa pneumaattisesti pisteitä syvälle materiaalin pintaan, mahdollistaen tarkan ja kestävän merkinnän suoraan tuotteeseen. Soveltuu esimerkiksi VIN-sarjanumerokoodien ja muiden yksityiskohtaisten merkintöjen tekemiseen.

Telesis laserkaiverruslaitteilla merkinnät tehdään suoraan materiaalin pintaan kaivertamalla, jolloin ne kestävät vaativia ympäristö- ja käyttöolosuhteita liukenematta. Lasermerkintä puolestaan on nopea menetelmä, jossa merkintä saavutetaan laservalon ja pintamateriaalin yhteisreaktiolla. Lopputulos on tarkka ja materiaali säilyy koskemattomana.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

Kiinnostuitko valikoimastamme tai kaipaatko apua oikean järjestelmän valitsemiseen? Myyntipalvelumme auttaa mielellään.