ETIKETÖINTILAITTEET

Älykästä ja automatisoitua etiketöintiä

Etiketöinti on tärkeä vaihe pakkaavan ja valmistavan teollisuuden ketjussa, sillä etiketti on olennainen osa tuotteesi visuaalista ilmettä ja varmistaa jäljitettävyyden. Automatisoidulla etiketöintilaitejärjestelmällä tulostat ja kiinnität merkinnät suoraan yksittäisiin tuotteisiin, ryhmäpakkauksiin tai jopa kokonaisiin kuormalavoihin osana tuotantolinjastoasi.

Valikoimaamme kuuluu korkealaatuiset Evolabel- ja Labelpack-etiketöintijärjestelmät, joiden joukosta löydät niin pienten kuin suurienkin etikettien tulostukseen ja kiinnitykseen soveltuvat laitemallit.

Evolabel

Evolabel-etiketöintilaitteet soveltuvat erinomaisesti pakkaavan ja valmistavan teollisuuden monenlaisten yksittäisten tuotteiden, ryhmäpakkausten ja kuormalavojen merkitsemiseen.

Evolabel-sarjasta löydät käyttäjäystävälliset sekä varmat etiköintilaitteet tarkkaan etiketin tulostamiseen ja kiinnittämiseen automatisoitujen tuotantolinjojen nopeudesta riippumatta. Pienen kokonsa ja yksinkertaisen rakenteen ansiosta Evolabel on mahdollista integroida monenlaisten tuotantolinjojen ja pakkauskoneiden kanssa.

Evolabel on erittäin helppokäyttöinen ja sen vuoksi näppärä. Etikettirulla on nopea vaihtaa, jonka lisäksi tulostuspään puhdistus ja vaihto käy helposti jopa ilman työkaluja.

Linux-pohjainen ohjelmistoalusta mahdollistaa joustavat liitännät ulkoisiin järjestelmiin sekä muiden kirjoitinmerkkien (mm. Sato, Intermec, Zebra) emuloinnin.

Valikoimastamme löydät automaattiset Print & Apply -laitteet teollisuuden tuotantolinjoille.

Loftware/NiceLabel-yhteensopiva

Evolabel-etiketöintilaitteemme ovat täysin Loftware/NiceLabel-yhteensopivia.

LabelPack:

LABELPACK®-etikettisarja on suunniteltu vastaamaan markkinoiden haasteisiin nyt ja tulevaisuudessa. Mekaaninen lujuus, helppo ja lineaarinen tarrakelan rata yhdistettynä älykkääseen muotoiluun ovat tämän laitejärjestelmän merkittäviä etuja. Saatavilla on täydellinen valikoima etiketöintilaitteita, jotka ovat integroitavissa helposti automaattisiin pakkaus- ja tuotantolinjoihin.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

Kiinnostuitko valikoimastamme tai kaipaatko apua oikean järjestelmän valitsemiseen? Myyntipalvelumme auttaa mielellään.