MUSTESUIHKUMERKINTÄ

Mustesuihkukirjoittimella tulostat päivämäärä- ja eränumeromerkinnät, kuin myös vaativammat viivakoodit ja 2D-koodit suoraan tuotteeseen tai tuotepakkaukseen korkealla resoluutiolla ja suuremmissakin tuotantolinjanopeuksissa.

Mustesuihkukirjoitin soveltuu erinomaisesti pakkaavan ja valmistavan teollisuuden tarpeisiin, sillä tulostus on mahdollista tehdä useimmille materiaaleille, kuten pakkauskalvoon, kartonkisiin nestepakkauksiin, puulle, metallille, muoville ja lasille. Mustesuihkukirjoitin on helposti integroitavissa sekä uusiin että vanhoihin tuotantolinjoihin, ja yksinkertaisesti päivitettävissä aina tarpeiden muuttuessa.

Kauttamme on saatavilla monipuolinen valikoima johtavien valmistajien mustesuihkujärjestelmiä sekä musteita, mukaan lukien ResMark-, HSA Systems TIJ- ja Hitachi-järjestelmät. Huollamme edustamiemme mustesuihkukirjoittimien lisäksi myös muiden valmistajien laitteita.

Hitachi UX2 mustesuihkukirjoitin

Hitachi

Hitachi-mustesuihkukirjoittimet mahdollistavat selkeän ja laadukkaan tulostusjäljen kaikille pintamateriaaleille haastavissakin olosuhteissa. Hitachin teollisuuden tarpeisiin suunnittelut ja toimintavarmat mustesuihkukirjoittimet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella.

Valikoimastamme löydät UX- ja HTJ-sarjan mustesuihkukirjoittimet, joilla tulostat päivämäärämerkinnät, eränumerot, viivakoodit ja 2D-koodit suoraan tuotteeseen, tuotepakkaukseen tai etikettiin.

UX-SARJA INNOVATIIVISEEN MERKINTÄÄN
Hitachin UX-sarjan mustesuihkukirjoittimet sopivat erinomaisesti useimpien tuotantolinjojen tarpeisiin. UX-sarjan edistynyt tulostusteknologia, intuitiivinen käyttöliittymä, helppo huolto sekä kestävä suunnittelu varmistavat laadukkaan tulostusjäljen ja harventavat huoltoväliä, näin ollen tehostaen tuotantoasi. Myös vähäinen musteen- ja liuottimen kulutus tekee UX-sarjasta kustannustehokkaan sekä ympäristöystävällisen valinnan.

Loftware/NiceLabel-yhteensopiva

Hitachi UX2-on täysin Loftware/NiceLabel-yhteensopiva.

HTJ-SARJA KORKEARESOLUUTIOTULOSTUKSEEN
Hitachi HTJ-sarja on suunniteltu erityisesti korkearesoluutioisten merkintöjen tulostukseen suurissakin nopeuksissa. Korkearesoluutiotulostimella tuotat laadukkaan ja selkeän merkinnän esimerkiksi suoraan muovi- tai kartonkipintaisiin yksittäistuotteisiin tai tuotepakkauksiin.

Diagraph ResMark 5000:

ResMark 5000 on ihanteellinen mustesuihkutulostin suurkuvien, grafiikan, tekstin ja koodien teolliseen tuotemerkintään, tarjoten erinomaisen tulostuslaadun kustannustehokkaasti. Tulostin soveltuu erityisesti huokoisille pinnoille, kuten kartonki, kipsi, selluloosa ja puu. Tulostin tuottaa korkearesoluutioisia kuvia 300 dpi:n tarkkuudella, jonka lisäksi ilmakuplien poistojärjestelmä varmistaa virheettömän jäljen. Laitteeseen on mahdollista yhdistää jopa 8 erillistä tulostuspäätä, joista jokaisen tulostuskorkeus on 100 mm.

Automaattinen puhdistustoiminto pitää laitteen puhtaana pölyisissä ympäristöissä, jonka lisäksi jopa 12 mm tulostusetäisyys vähentää pölyn kertymistä tulostuspäähän. Tulostin on kestävä ja ympäristöystävällinen, käyttäen mineraaliöljytöntä mustetta, ja se on helppo integroida tuotantolinjaan useiden käytössä olevien protokollien avulla.

ResMark 5000 patentoitu kirjoituspään kiinnitysratkaisu tarjoaa nopean vaihdon tulostuspäille. Ratkaisu pidentää myös järjestelmän käyttöikää ja tarjonnan alhaisimmat käyttökustannukset.

Loftware/NiceLabel-yhteensopiva

Resmark5000 on täysin Loftware/NiceLabel-yhteensopiva.

HSA Systems mustesuihkukirjoitin

HSA Systems

HSA Systems on perustettu Tanskassa vuonna 1993, jonka jälkeen yritys on jatkanut kasvuaan tasaisesti. HSA Systemsin päätoimialue on korkearesoluutiokirjoittimien ja niihin liittyvien ohjelmistojen suunnittelu sekä valmistus. Yrityksellä on vahva tuntemus HP- ja XAAR-tulostintekniikasta.

Kirjoittimet tulostavat korkealuokkaisia viivakoodeja, 2D-koodeja, tekstiä ja grafiikkaa monille eri materiaaleille. Tulostettava tieto voi olla esim. reaaliaikamerkintä, päiväys, parasta ennen -merkintä, juokseva numerointi tai osoitetieto. HSA Systems -tuotteet ovat erittäin varmatoimisia, eivätkä vaadi minkäänlaista määräaikaishuoltoa.

Ohjausyksiköihin voidaan liittää mallista riippuen joko HP tai XAAR-kirjoituspäitä.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

Kiinnostuitko valikoimastamme tai kaipaatko apua oikean järjestelmän valitsemiseen? Myyntipalvelumme auttaa mielellään.