MUSTESUIHKUMERKINTÄ

Mustesuihkukirjoittimella tulostat päivämäärä- ja eränumeromerkinnät, kuin myös vaativammat viivakoodit ja 2D-koodit suoraan tuotteeseen tai tuotepakkaukseen korkealla resoluutiolla ja suuremmissakin tuotantolinjanopeuksissa.

Mustesuihkukirjoitin soveltuu erinomaisesti pakkaavan ja valmistavan teollisuuden tarpeisiin, sillä tulostus on mahdollista tehdä useimmille materiaaleille, kuten pakkauskalvoon, kartonkisiin nestepakkauksiin, puulle, metallille, muoville ja lasille. Mustesuihkukirjoitin on helposti integroitavissa sekä uusiin että vanhoihin tuotantolinjoihin, ja yksinkertaisesti päivitettävissä aina tarpeiden muuttuessa.

Kauttamme on saatavilla monipuolinen valikoima johtavien valmistajien mustesuihkujärjestelmiä sekä musteita, mukaan lukien Tiflex-, HSA Systems TIJ- ja Hitachi-järjestelmät. Huollamme edustamiemme mustesuihkukirjoittimien lisäksi myös muiden valmistajien laitteita.

Hitachi UX2 mustesuihkukirjoitin

Hitachi

Hitachi-mustesuihkukirjoittimet mahdollistavat selkeän ja laadukkaan tulostusjäljen kaikille pintamateriaaleille haastavissakin olosuhteissa. Hitachin teollisuuden tarpeisiin suunnittelut ja toimintavarmat mustesuihkukirjoittimet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella.

Valikoimastamme löydät UX- ja HTJ-sarjan mustesuihkukirjoittimet, joilla tulostat päivämäärämerkinnät, eränumerot, viivakoodit ja 2D-koodit suoraan tuotteeseen, tuotepakkaukseen tai etikettiin.

Tiflex mustesuihkukirjoitin

Tiflex:

Tiflexillä on markkinoiden luotettavin HRP-ratkaisu tekstien, logojen, viivakoodien tai datamatriisien korkearesoluutioiseen tulostamiseen. Korkean resoluution mustesuihkutulostus on 30–80% halvempaa kuin paperitarrat , ja sillä on paljon pienempi hiilijalanjälki. Tiflex suunnittelee myös erilaisia ympäristöystävällisiä ja käyttäjäystävällisiä musteita, jotka eivät sisällä liuottimia tai mineraaliöljyjä, ja ovat hajuttomia.

Ranskalaisen valmistajan R&D-osasto kehittää näitä tuotteita jatkuvasti, koska tavoitteena on todellinen integraation helppous, nopea ja automaattinen ylläpito sekä globaali sekä muokattavissa oleva ohjelmistoratkaisu.

HSA Systems mustesuihkukirjoitin

HSA Systems

HSA Systems on perustettu Tanskassa vuonna 1993, jonka jälkeen yritys on jatkanut kasvuaan tasaisesti. HSA Systemsin päätoimialue on korkearesoluutiokirjoittimien ja niihin liittyvien ohjelmistojen suunnittelu sekä valmistus. Yrityksellä on vahva tuntemus HP- ja XAAR-tulostintekniikasta.

Kirjoittimet tulostavat korkealuokkaisia viivakoodeja, 2D-koodeja, tekstiä ja grafiikkaa monille eri materiaaleille. Tulostettava tieto voi olla esim. reaaliaikamerkintä, päiväys, parasta ennen -merkintä, juokseva numerointi tai osoitetieto. HSA Systems -tuotteet ovat erittäin varmatoimisia, eivätkä vaadi minkäänlaista määräaikaishuoltoa.

Ohjausyksiköihin voidaan liittää mallista riippuen joko HP tai XAAR-kirjoituspäitä.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

Kiinnostuitko valikoimastamme tai kaipaatko apua oikean järjestelmän valitsemiseen? Myyntipalvelumme auttaa mielellään.