DPI Coding Oy on nyt Telesis-lasereiden ja Pinstamp®-järjestelmien virallinen maahantuoja Suomessa

Olemme nyt Telesis-lasereiden ja PINSTAMP®-järjestelmien virallinen maahantuoja Suomessa. Jatkossa löydät kauttamme kaikki alansa johtavat lasermerkkaimet ja -pistekynäjärjestelmät.

TELESIS ON ALANSA PIONEERI

Telesis PINSTAMP® -järjestelmät ovat alansa johtavaa standardia, ja uusia mullistavia tuotteita lanseerataan jatkuvasti. Telesiksen kuitu-, UV-, vihreä- ja CO2-lasermerkkaimet tuovat markkinoille uutta teknologiaa, kun taas merkin konenäköjärjestelmät ja kosketusnäyttöohjaimet rikkovat alan normeja ja ylittävät asiakkaiden odotukset.

KESTÄVÄ JA LUOTETTAVA

Telesis-laitteet on rakennettu kestämään. Lasermerkkaimet ja -pistekynäjärjestelmät valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista, jotka kestävät vaativienkin ympäristöjen haasteet. Laadukkaat laserlähteet, jauhemaalatut metallit, vaurioitumattomat näytöt ja tukevat rakenteet ovat vain joitain osia yhtälöstä, jotka vähentävät ongelmia sekä lisäävät tehokkuutta.

LAAJIN VALIKOIMA

Tarvitsetpa sitten käyttövalmiin PINSTAMP®-pintamerkkaimen tai räätälöidyn integroidun laserjärjestelmän, Telesisin tuotevalikoima ja asiantuntemus vastaavat tarpeisiisi. Lisäksi kaikkien merkintälaitteiden käyttäminen samalla patentoidulla MERLIN®-ohjelmistolla vähentää työntekijöiden koulutuksen tarvetta.

Me Dpi Coding Oy:llä autamme valitsemaan teille parhaiten soveltuvan Telesis-järjestelmän.

Esa Ek
+358 40 025 3365
esa@dpicoding.fi