Tietoa meistä

Dpi Coding Oy on valtakunnallisesti toimiva teollisuuden merkintäratkaisuja tarjoava yritys, joka on perustettu vuonna 2008. Maahantuomme ja toimitamme johtavien laitevalmistajien laadukkaita teollisuusmerkintälaitteita ja -järjestelmiä eri teollisuuden sektorien tarpeisiin. Monipuolisesta laitevalikoimastamme toimintavarmat tuote- ja pakkausmerkintälaitteet lähes kaikkien materiaalien merkitsemiseen.

tuotemerkinnan käyttökohteet

Järjestelmäintegraatio ja automaatio

Järjestelmäintegraatio varmistaa sujuvan tiedonkulun ja saumattoman toiminnan uusien sekä nykyisten järjestelmien välillä, näin ollen vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja helpottaen kokonaisuuden hallintaa. Merkintälaitteiden ja -järjestelmien toimituksen lisäksi teemme sovituksia olemassa oleviin tehdas- ja automaatiojärjestelmiin, jotta uusi laitteisto toimii saumattomasti nykyisen konekannan kanssa.

Huolto ja varaosat

Huolto ja nopeat varaosatoimitukset pitävät tuotannon käynnissä. Toimitamme varaosia merkintälaitteisiin useiden vuosien kokemuksella.

Huolto ja ylläpito tuotantolinjoissa saattaa olla ylivoimaista ja kallista. Me autamme teitä tässä asiassa. Useiden vuosien kokemuksella laitteista ja niiden huollosta, edullisilla tarvikkeilla ja varaosilla saamme aikaan kilpailukykyisen paketin joilla ylläpitokustannukset saadaan laskemaan tuntuvasti.

teollisuuden alat

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

Kiinnostuitko valikoimastamme tai kaipaatko apua oikean järjestelmän valitsemiseen? Myyntipalvelumme auttaa mielellään.

tiflex

nicelabel

telesis

hitachi

hsasystems