Telesis Pinstamp©- ja lasermerkintälaitteet

Telesis Technologies, Inc. tunnetaan huippuluokan lasermerkintäteknologioiden kehittämisestä, jotka takaavat kestävän tuotemerkinnän. Telesisin merkintäratkaisut ovat suunniteltu erityisesti haastavien ja kovien materiaalien merkitsemiseen. Olemme Telesis-maahantuoja, ja valikoimastamme löydät mm. Pinstamp®-pistekaiverrusjärjestelmät ja lasermerkintälaitteet.

PINSTAMP® -pistekaiverrusjärjestelmät:

PINSTAMP®-pistekaiverrusjärjestelmät ovat ihanteellinen valinta, kun tarvitaan erittäin pysyviä merkintöjä metalli- ja muovipinnoille. Nämä merkinnät säilyvät selkeinä ja luettavina jopa galvanoinnin ja maalauksen jälkeen.

PINSTAMP® Dot Peen -pistekynä painaa pisteitä syvälle materiaalin pintaan, joka mahdollistaa tarkan ja erittäin kestävän merkinnän suoraan tuotteen pintaan. PINSTAMP® soveltuu erinomaisesti esimerkiksi VIN-sarjanumerokoodien ja muiden yksityiskohtaisten merkintöjen tekemiseen.

Lasermerkintä ja -kaiverruslaitteet:

Telesis-laserkaiverruslaitteilla merkinnät tehdään suoraan materiaalin pintaan kaivertamalla, jonka vuoksi ne kestävät vaativia ympäristö- ja käyttöolosuhteita liukenematta.

Lasermerkintä taas on erittäin nopea menetelmä, jossa merkintä saavutetaan laservalon ja pintamateriaalin yhteisreaktiolla. Lopputulos on äärimmäisen tarkka, ja materiaali säilyy koskemattomana.

Laser on erinomainen valinta koville materiaaleille, kuten muoville, metallille ja puulle.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

Kiinnostuitko valikoimastamme tai kaipaatko apua oikean järjestelmän valitsemiseen? Myyntipalvelumme auttaa mielellään.

tiflex

nicelabel

telesis

hitachi

hsasystems