KALVOKIRJOITTIMET

Kalvokirjoittimilla saadaan korkealaatuinen ja selkeä merkintä erityisesti joustavien materiaalien pintaan, joihin perinteisellä muste- tai lasertulostuksella jäljen saaminen voi olla haasteellista. Kirjoittimien toiminta perustuu TTO-teknologiaan (Thermal Transfer Overprinting), eli merkintäjäljen siirtämiseen pakkauksen pintaan lämmön avulla.

TTO on tehokas ja monipuolinen tulostustekniikka, joka soveltuu erinomaisesti mm. muovin, kalvopakkausten, tarrojen, kiiltävän kartongin ja muiden vastaavien materiaalien merkitsemiseen. Erilaisia sovellutuksia voivat olla mm. parasta ennen -päiväykset, erä- ja viivakoodit, ainesosaluettelot ja logot.

Allen NGT-sarjan kalvokirjoittimet tarjoavat laatua, kestävyyttä ja suorituskykyä. 

Diagraph Allen NGT-sarja

Allen NGT (Next Generation Thermal) on luotettava, tehokas ja korkealaatuinen kalvokirjoitinsarja. NGT-kirjoittimet edustavat alansa viimeisintä teknologiaa, jossa on on otettu huomioon myös suuret syklinopeudet  ja suuret tuotantomäärät. NGT-sarjan laitteet tarjoavat myös monia muita etuja, kuten tehokkaan lämpötilanhallinnan ja kompaktin asennuksen laadukkailla kiinnikkeillä.

NGT-sarjan tulostimiin löytyy laaja valikoima tulostuspäitä (55–213 mm), antaen lähes rajattomat mahdollisuudet erilaisiin sovelluksiin. Lämpösiirtonauhojen kanssa käytettynä lopputuotoksena syntyy ensiluokkainen ja kestävä tulostusjälki. Laadukkaat lämpösiirtonauhat myös pidentävät tulostinpään käyttöikää.

Kauttamme saat huollon sekä kaikki varaosat Allen TTO-kirjoittimiin.

Loftware/NiceLabel-yhteensopiva

Käytä Loftware/Nicelabel-ohjelmistoa tulostuksen suunnitteluun. Tulostus voi sisältää mm. viivakoodeja, parasta ennen -päiväyksiä, grafiikkaa, tekstejä ja muita muuttuvia koodeja.

Tutustu tuotesarjaan

Lataa alla oleva esite ja tutustu Allen NGT-kalvokirjoittimiin. Voit myös ottaa meihin yhteyttä – me kerromme tuotteistamme lisää.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

Kiinnostuitko valikoimastamme tai kaipaatko apua oikean järjestelmän valitsemiseen? Myyntipalvelumme auttaa mielellään.