JÄRJESTELMÄINTEGRAATIOT JA KONSULTAATIO

Järjestelmäintegraatio varmistaa sujuvan tiedonkulun ja saumattoman toiminnan uusien sekä nykyisten järjestelmien välillä, näin ollen vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja helpottaen kokonaisuuden hallintaa. Merkintälaitteiden ja -järjestelmien toimituksen lisäksi teemme sovituksia olemassa oleviin tehdas- ja automaatiojärjestelmiin, jotta uusi laitteisto toimii saumattomasti nykyisen konekannan kanssa.

Osaamiseemme kuuluu mm.

 • järjestelmien tiedonsiirron monikanavainen analysointi IO-, ethernet- ja sarjaliikenteessä
 • tietokantapohjaiset nopeat merkintäratkaisut osoitetulostukseen, tuotteen seurantaan ja arvontakooditarpeisiin
 • logiikkakorttien ja sulautettujen korttien ohjelmointi ja suunnittelu
 • laitekommunikaatiosovitukset
 • etähallintaratkaisut
 • konenäkösovellukset
 • 3D-tulostettavien osien suunnittelu
 • RFID-tiedonkeruu- sekä laadunvalvontajärjestelmät.

Teemme ohjelmointiratkaisuja merkintälaitejärjestelmien yhteydessä mm. Visual Studio -, Python-, php-, C-, C++-, C#, Dynamic C -, Matrox MIL X/DAX, SQL-, R- ja LUA-ympäristöihin. Hallitsemme myös sulautetut järjestelmät (Digi Rabbit, Digi ConnectCore ja Artila), kuin myös Linux-pohjaiset reaaliaikaiset järjestelmät (LAMP, XAMPP, SOAP ja OAuth2), jotka keräävät tietoa sekä ohjaavat logiikoita ja sulautettuja järjestelmiä.

Logiikkaratkaisuja tarjoamme mm. Omron-, Beckhoff- ja Hitachi-ympäristöihin. Konenäkö, 3D ja anturitekniikkaosaamiseemme puolestaan kuuluvat mm. Cognex, Sick, Omron, Beckhoff, Matrox Vision ja Datalogic.

Kauttamme saat myös tarvikkeet integraatioprojekteihin, kuten valokennot, sensorit, pulssianturit, kamerat, viivakoodilukijat, älykamerat ja -logiikat.

Hitachi Vision System – tulevaisuuden laadunvalvontaa

Hitachi Vision System on monipuolinen, helppokäyttöinen ja nopeasti käynnistettävä järjestelmä, joka tarkistaa sekä eliminoi välittömästi tulostusvirheet, jotka visuaaliset tarkastukset saattavat jättää huomiotta. Hitachin ainutlaatuisen säädettävän tarkastusmenetelmän ansiosta se estää myös tarpeettoman tuotteen hylkäämisen, mikä johtaa merkittäviin säästöihin. Vision System myös tarkastaa tuotannossa eränumeroiden laadun sekä varmistaa koodien selkeän tulostusjäljen ja luettavuuden.

Hitachi Vision System on harvoja markkinoilla olevia näköjärjestelmiä, joka kykenee tulkitsemaan pistematriisitulostusta. Tämä tarjoaa useita tärkeitä etuja:

 • Sopii mustesuhkumerkintöjen tarkkaan lukemiseen tulostinmerkistä riippumatta
 • Järjestlemä tutkii jokaisen viallisen koodin havaitsemiseksi
 • Kustomoitava kynnysarvo on mahdollista asettaa jokaiselle sovellutukselle

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

Kiinnostuitko valikoimastamme tai kaipaatko apua oikean järjestelmän valitsemiseen? Myyntipalvelumme auttaa mielellään.